Algemene voorwaarden van degelderschepoort.nl, onderdeel van Catering & Events De Geldersche Poort, gevestigd aan Poort van Midden-Gelderland Blauw 8a (6666 LR) te Heteren, hierna te noemen ''De Geldersche Poort''. De Geldersche Poort stelt voorop dat zij zich altijd zal inspannen om hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening te bieden en dat zij zich tot het uiterste zal inspannen voor de tevredenheid van haar klanten.

Artikel 1: Geldigheid van deze voorwaarden
1a
Deze Algemene voorwaarden, hierna de ''Voorwaarden'', zijn van toepassing op alle aanbiedingen en alle overeenkomsten tot verhuur of levering van producten en/of diensten, welke worden uitgebracht respectievelijk aangegaan door De Geldersche Poort gevestigd te Heteren.
1b
Onder opdrachtgever wordt in deze voorwaarden verstaan degene die aan De Geldersche Poort opdracht geeft tot verhuur, het verlenen van diensten en/of het leveren van goederen.
1c
De opdracht van de opdrachtgever geldt als acceptatie van de voorwaarden.
1d
Van deze voorwaarden afwijkende bepalingen zijn slechts bindend indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.
1e
Op overeenkomsten aangegaan door De Geldersche Poort zijn nimmer algemene bepalingen of inkoopvoorwaarden van opdrachtgever van toepassing, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders wordt overeengekomen.

Artikel 2: Offertes en bestellingen
2a
Alleen offertes cq. bestellingen via e-mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., worden gehonoreerd, dit om fouten te voorkomen.
2b
Uiteraard is een offerte aanvraag vrijblijvend. Een bestelling daarentegen wordt gelijk omgezet in een definitieve opdracht.
2c
De vermelde prijzen zijn per persoon of per stuk tenzij anders vermeld. Indien een product onverhoopt niet voorradig is, zullen wij zorgen voor een passend alternatief.
2d
De Geldersche Poort kan te allen tijde de bestelling annuleren, eventuele betalingen worden met afhouding van gemaakte kosten teruggestort.

Artikel 3: Annulering
3a
Een annulering staat wettelijk vast indien deze door ons per mail is ontvangen of persoonlijk bij ons is afgegeven en te allen tijde door ons is bevestigd.
3b
Bij annulering door de opdrachtgever binnen 24 uur voor levering, wordt 100% van het overeengekomen bedrag berekend.
3c
Overige annuleringen worden door ons bekeken en indien hier al kosten voor gemaakt zijn, dan worden deze aan de opdrachtgever doorberekend.

Artikel 4: Algemeen
4a
Een overleg op ons kantoor op Poort van Midden-Gelderland Blauw 8a te Heteren is mogelijk op afspraak.
4b
Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur op nummer: 026-3830373.
4c
U kunt uw vragen ook per mail stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
4d
Catering & Events De Geldersche Poort
Poort van Midden-Gelderland Blauw 8a
6666 LR Heteren
026-3830373

Artikel 5: Transportkosten
5a
Voor alle bestellingen bij De Geldersche Poort geldt dat er transportkosten in rekening worden gebracht. Tenzij anders overeengekomen met De Geldersche Poort.
5b
De transportkosten bedragen € 0,85 per gereden kilometer per voertuig met een minimum van € 10,00 per rit.

Catering & Events De Geldersche Poort
Poort van Midden-Gelderland Blauw 8a
6666 LR Heteren

www.degelderschepoort.nl
026-3830373
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL73RABO0397046804
KvK: 52246787
BTW: 8503.60.365.B.01