Events

foto_bruiloft_web

Huwelijk

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Op deze dag is de bruiloft catering bij De Geldersche Poort in goede handen. Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak bieden wij u een bruiloft om nooit te vergeten. In overleg met u organiseren wij uw bruiloft tot in de puntjes, zodat u onbezorgd van deze dag kunt genieten. De Geldersche Poort heeft vele mogelijkheden om uw bruiloft tot een groot succes te maken. Denkt u daarbij niet alleen aan het verzorgen van drankjes en een heerlijke maaltijd, maar ook aan de aankleding van uw bruiloft en geweldig entertainment. Of u nu uw bruiloft in uw tuin of op locatie wilt organiseren. Wij regelen uw trouwdag! En natuurlijk geheel in de stijl die u wenst!
champagne_glazen

Zakelijk

De Geldersche Poort is gespecialiseerd in dienstverlening aan bedrijven, instellingen en organisaties. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van recepties, bedrijfsfeesten, productpresentaties en jubilea. De Geldersche Poort heeft alles in huis om uw event tot in de puntjes te verzorgen met catering op hoog niveau. Dit in combinatie met een sfeervolle aankleding en inrichting. Ook voor de muzikale invulling en ander amusement kunt u bij ons terecht. De Geldersche Poort is creatief, kundig en enthousiast bij het verwezenlijken van uw wensen. Een partner waarmee u voor de dag kunt komen bij uw zakelijke relaties. Een ideaal hulpmiddel bij het leggen en onderhouden van uw contacten.
foto_particulier_new_web

Particulier

De Geldersche Poort is sinds jaar en dag het bedrijf voor het verzorgen van catering en het organiseren van feesten bij u thuis of op locatie. Wij nemen u het werk en de zorg uit handen op de manier zoals u dat wilt. De Geldersche Poort maakt van elke gelegenheid iets waaraan u en uw gasten met veel plezier terug zullen denken. Dat is ons vak en dat doen we graag!
Resultaten 1 - 3 van 3